Træf i Roskilde – 1. del

Ja det har været et meget dejlig træf, her i weekenden i Roskilde.

Tak til alle jer som kom forbi “HANNES” stand og alle de dejlig kommentar og søde ord. TAK

Det var første gang, vi skulle til træf i Roskilde/ på Sjælland. Og var meget nervøs for hvordan det ville gå. Huskede jeg nu det hele, jeg kunne jo ikke lige køre hjem efter det jeg manglede. Så det hele skulle pakkes. Dog kom der lige lidt ekstra ruller stof med i trailer.

Vi startede hjemmefra Fredag kl 9 og kørte til Roskilde. Her var vi kl 13.30, men kunne ikke komme ind før kl. 15. Så vi fandt en lokal pizzeria, hvor vi fik vores frokost.

Så derefter kunne vi endelig komme ind og stille op.

Uha det var mange kasser som skulle tages stilling til hvor det skulle stå og hvor tingene skulle hænge…. Hele familien var igang.

 

Nogle af hjælperne trængt til en lille pause ind imellem….

Men der var også meget at holde styr på….

men det ser da godt ud når der er fyldt op og det hele er klar.

Dog kom Lene lige med en lille kage til os,

 

så vi have noget at styrke os på…. uhm… dem havde Anja bagt. Tak.

I får ingen billeder af hele standen, for der er jo mange som komme til Viborg, og de skal jo ikke se alle nyhederne her. Så derfor ingen billeder af hele standen – endnu.

Kl 19.30 var vi færdig med at stille op og var klar til at køre til min moster, hvor vi skulle overnatte.

Så kom en dejlig lørdag med masse af glade kunder, som kom og lige skulle se hvad “HANNES” havde med….

Lørdag aften, efter vi havde spist var vi “lige nød” til at skære endnu flere nisse og pakke dem, så hele familien blev lige igen sat igang – inkl min dejlige moster.

I morgen kommer der lige nogle flere dejlige stemningsbilleder fra weekenden…. da vi vist også skal have noget aftensmad i aften….

3 comments

  • Ja men jeg kan da fortælle alle dem der kommer til Viborg, at du havde en mega flot stand, og jeg må sige at de mor hele tiden var hjælpsom rundt om stativet med alle stofferne. Knus til jer alle 4 for det fine arbejde i havde udført. 😆

  • Det blir SÅ spændende at se hvad Hanne har på sin stand i Viborg – Glæder mig så meget til at komme derned, og købe noget rigtig “GUF” med hjem. Der er bare et problem. Der er så mange stande med Patchwork ting, så jeg får nok svært ved at vælge. ;o….. Må hellere ta manden med så han måske kan betale noget for mig….. ;o)

  • Hej Lone.
    Ja men så tag ham da endelig med…. du kan jo altid give ham en kop kaffe imens du kikker og så kan han komme når du skal betale…… ha ha
    Glæder mig til at hilse på dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen