Snehvid patchworksøndag

Sikke en flot snehvid søndag.
Ja jeg tror ikke jeg få så travlt i butikken idag, ikke fordi her er vejene sorte, helt sikker på grund af store mængder sne ( det er jo en stor hovedvej) men det er jo ikke alle, som bor ud til en vej der er ryddet. Men du er som altid hjertelig velkommen.

Men jeg har tydeligt mærke i min lille netbutik at der har været rigtig mange inde og kikke og bestille. Det er jo super dejligt. Og bare rolig, jeg skal nok komme på posthuset i morgen, så hvis posten og snevejret vil, skulle i jo gerne have det SNART. Alle de mange som har bestilt en Sykit til “HANNES” julepatchwork DHD forventer jo helt sikker at komme igang på onsdag og som sagt jeg skal nok gør mit til det…..

Jeg har ellers lige fået nyt kamera, men kan ikke lige helt finde ud af det endnu, jo jeg kan godt tage billeder og har også taget en del, men de skal jo også lige herind på bloggen, så dem har du lige tilgode.

1 comment

  • Hej Hanne
    Det er simpelthen så dejligt at du sørger for at der også er julekalender til mødre og bedstemødre. Det er somregel os der sørger for det til alle andre, så vi trænger til den lille daglige forventning om hvad der er i dag….
    Kærlig hilsen Ketty

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen