Så vi be´r bare guderne om godt vejr….

ah åh jø-hø ah åh jø-hø

Ja det er jo på lørdag der er QUIP i Vejerslev og jeg glæder mig.
Der er åben i forsamlingshuset fra kl 13 til 16 hvor der vil blive hyggesyet, snakket og drukken kaffe og ja måske spist kage…smiler.. der er helt sikker mulighed for at købe det til en flad 20-er…..
Der er også mulighed for at sidde og sy et ” par lapper” til mødre hjælpen, som vi håber at alle vil være med til, så de kan få et tæppe eller to.
Vi har bestemt at sy det i blå og grønne farver – så har du en rest eller to du kan undværer – også gerne motivstoffer  på 7 x 7 cm ( inkl. sømmerum) er du vel kommen til at tage det med, så ser vi hvad det flotte resultat ender med…..

Men ja der er også åben i min lille butik – og ja har du været med til QUIP ved du også at der er telt i haven med MASSER af gode tilbud, på alt fra patchworkstoffer til sytilbehør og mønster til alt for billige penge….
Men nu til problemet…… de lover regn…. derfor: Så vi be´r guderne om godt vejr….og håber at der allerede fredag er vejr til at vi kan sætte teltet op og at det hele ikke blæser væk….

Så har du kontakt til de højre magter – er du meget velkommen til at sende en lille bøn, det vil gøre mig og mange andre meget glade….

Ses vi til QUIP ??? Det er gratis og alle er velkommen…..

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen