Regn, blæst, telt, QUIP, DHU…..

Der er rigtig mange ting lige i øjeblikket der skal være styr på….
I morgen er der jo QUIP her i butikken og i forsamlingshuset sammen med Freja Quilterne. Uha jeg glæder mig – det plejer bare at være så hyggeligt med udstilling, kaffe og kage samt en masse snak og hygge. Ja og har også hørt om nogle som når at sy lidt patchwork…. smiler…..
Og uha der er mange ting der lige skal styr på inden.
Jeg plejer jo altid at sammenligne det med at skal have mange gæster – der skal købes ind, finde ud af hvad der laves og ikke mindst hvornår. Skal vi det ?? ellers kan vi bruge det ??

Så i dag kommer vi heller ikke til at kede mig.
Vi plejer at have telt men når det blæser er det bare ikke til at styre og skal det så regne samtidigt – gør det ikke det hele nemmer, så jeg tror vi tager “den lille” udgave og stiller alle de mange gode tilbud i vores indkørselen – så er det i tørvejr, og håber at du også kan se alle de mange gode og sjove tilbud der kommer i morgen.
Men der skal jo også lige laves nogle gode priser….. med skilte og finde ud hvordan det hele skal stå.

Også pakker vi jo stadigvæk også masser af DHU sykit – og det er jo super dejligt…. Men har “desværre” udsolgt de 2 af dem, men har nu også fundet et par andre sammensætninger som jeg håber at du også kan lide.
Der er nogle som er “bleven lidt sure” over at jeg ikke har mere af den eller den, men jeg kan desværre ikke trylle mere stof frem og har desværre heller ikke de evner, som gør at jeg forudse hvilken stof jeg skal bestille hjem og hvor store mængder.
Så jeg håber at du/I kan tilgive mig.

Så arbejdet kalder… vi ses i morgen.

6 comments

 • Hanne man kan ikke gøre alle tilpas. Jeg ved du gør alt hvad du kan og lidt mere til.

  Jeg sender dig et STORT knus det fortjener du. Jeg ved du får et af min mand i morgen.

  Dem der er sure skal bruge en masse energi på at blive gode igen.

  Mange kærlige hilsner
  fra Helle

 • Hej Hanne Ja man skal jo ikke vente for længe når der er gode ting på hylderne, sådan er det jo, så dem der er “sure” skal nok blive gode igen eller er det jo mest synd for dem selv. Ha en god dag i morgen og du gør det altid så hyggeligt så det skal nok blive en dejlig dag uanset vejr.
  Knus fra mig også.

 • Hej Hanne. Så kan man bare bestille i god tid……istedet for at vente til sidst. Håber i får en dejlig dag i Vejerslev. Jeg skal ud til Ragnhild hele dagen, og sy sammen med en masse dejlige sy piger. Og søndag køre min mand og jeg til Korsør. Så i år, må du undværer mit besøg 🙂 kigger op en anden dag 🙂 Et koldt og regn fuldt knus fra Give 🙂

 • Hej Karina.
  Sådan synes jeg jo også at der burde være…. smiler…
  Og jo tak vi skal forsøge at få en dejlig dag når du nu ikke kommer – men du må da hilse Ragnhild… og have en dejlig dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen