Udstilling i Ulstrup

Ja nu begynder hverdagens pligter at kalde igen… dejligt..
I dag skal vi en tur til Ulstrup Bibliotek og stille en udstilling op som skal står i hele januar måned. Det glæder jeg mig til…

Men som altid – hvad skal jeg tage med – hvor meget og ikke mindst hvordan skal det stå ??
Men det må jeg jo trylle når jeg kommer til Ulstrup – 12 km herfra – så må jeg jo bare afsted igen…

Men jeg skal jo ikke have jule ting med – men hvad så og skal jeg lave små sedler om hvad patchwork er ?? Og hvordan man syr det ?? Eller skal jeg bare lade alle min ting “snakke” for sig selv.

Nå alt dette bliver jeg meget klogere på sener i dag.
Men det er jo ellers også perfekt vejr til at sidde inde og hygge sy patchwork idag.. smiler… Uha det regner og stormer helt vidt – gør det også det hos dig ?

4 comments

 • Jeg ved ikke om alle har det sådan, men med hensyn til udstillingen kunne det være en ide at gøre det spirende forår til et tema. Alle de skønne forårsfarver vækker noget i os. Man får energi af at se på det og man får lyst til at sy noget nyt.

 • Hej Hanne!
  först gogt nytår, så kan jeg berette at selv om vi sidder på Gran Canaria,så bläser
  det også helt vild det meste af tiden, selv om det ikke er koldt,solen er også meget fremmeog der er ca 22gr, hyg dig med din udstilling.
  Venlig hilsen Grethe

 • Ja Kirsten det har jeg også prøvet på – og især i dette meget mørke regnfulde vejr – der trænger vi til nogle dejlige farver.. smiler….
  Jeg får helt sikker også lyst til nogle farver.. smiler…

 • Hej
  NYD DET: her regner det temmelig meget og er bare så mørkt. Så 22 grader – det ville da være super luksus. Glæder mig til at høre om jeres tur og kan få afleveret min MEGET dårlig samvittighed til dig.. smiler.. det ligger klar. Godt nytår

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen