Warning: Creating default object from empty value in /var/www/hanneshjemmeside.dk/public_html/hannesblog/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/hanneshjemmeside.dk/public_html/hannesblog/wp-content/plugins/wp-clone-template/main.php on line 119
Pakker bil med et ½ af patchwork butikken.
 

Pakker bil med et ½ af patchwork butikken.

Ja så er sæsonen igang igen….jeg pakker bil

Bil

HANNES patchwork bil

Ja jeg æææælsker at komme ud til de forskellige lokalgrupper og lokalcenter med min lille rullende butik.
ja det er hård at pakke ned og igen få det hele på plads igen, men det opvejer meget at komme ud og se alle jer glade patchwork og høre om hvad i drømmer om.

I aften

I aften skal vi afsted igen. Men da dette ikke er for alle og kun for deres medlemmer reklamer jeg jo ikke med det på mine sider.

Onsdag

Men på onsdag skal jeg til Søndergården i Brædstrup – det sker fra kl 13 til kl 15 – og her er ALLE velkommen.

Så sidder du nu og tænker – jeg mangler lige det eller det, så send en mail til mail@hannespatchwork.dk og jeg pakker gerne det som du mangler…. Jeg kan jo ikke have det hele i bilen….
Så i aften har en skreven kan du ikke tage papskabeloner på 3.5 x 3.5 cm med ?? og en anden vat og thermolam ??

Så nu skal jeg lige have åbent i butikken har fra kl 14 til kl17 og derefter en hurtig med pakning og en tur i bilen på en time…. men så er jeg også klar igen.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen