Meget søde og dejlige patchworks historier

Ja den anden dag spurgt jeg om patchwork kunne være årsag til en skilsmisse….

Og tak for alle de mange, søde, lange sjove fortællinger på det indlæg.
Det er så dejligt at i vil lege med og vil bruge tid på at fortælle din dejlig historie om vores fælles hobby.
Jeg skrev at jeg gerne ville have en kommentar inden i dag kl 9.00, men der er kommet så mange at jeg sætter en uge mere på til at komme med kommentar.
Så har du lyst til at komme med din fortælling ( kort eller lang) modtager jeg den meget gerne. Du er også velkommen til at sende det på en mail til mig, så sætter jeg det på bloggen for dig.
Og ja jeg glæder mig også til at læse dit indlæg ……

I dag her 2. påskedag har jeg jo åben i min lille butik fra kl 14 til kl 17.
Så du kan nemt lade din “sidstdagiferien” tur gå til Vejerslev…..

Ses vi ??

1 comment

  • At patchwork kunne være årsag til skilsmisse her i huset er utænkeligt. Vi har i samtlige 44 års ægteskab hjulpet hinanden med alle opgaver, der er ganske få ting vi hver især ikke gør/må for den anden. Jeg må ikke skrue i bilen, men gerne skifte olien. Han må ikke røre vaskemaskinen, tøj har jo forskellige farver. og som min mand siger, af helbredsmæssige årsager er det bedst du passer komfuret, så rydder jeg op efter maden. Når han står med støvsugeren og et smøret grin, betyder det, smut op og sy, jeg trænger til fred når der er støvsuget, jeg hader lyden, det ved han. Min mand må ikke røre mine symaskinner, har 2, og strikkemaskine, i det hele taget ikke komme i mit værelse, med mindre jeg er der. Årsag, han omhu med støvsugeren kostede mig en speciel magnet til strikkemaskinen, den kunne ikke tåle turen gennem støvsugeren, og den kan ikke skaffes mere. Jeg har har altid syet meget, slapper af og nyder det, undtaget når han spørger, “har du flere knapper og lynlåsen i min trøje er gået i stykker”. Så ved jeg han har ligget på sofaen med vores lille hund på maven, den har gnavet i lynlåsen og spist knapperne i skjorten. Det sker jævnligt, så står de begge med engleøjne og siger, skal nok passe på det ikke sker igen……… før næste gang. Det bliver jo altid tilgivet, som jeg bliver tilgivet, at tiden løb fra mig, og der er sen aftensmad. Så patchwork og sytøj skaber kun glæde og sjov her i huset. Den eneste ulempe må være at der ikke er nok tid.
    Venlig hilsen. Annie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen