Mandag.

Hver uge tænker jeg, at I denne uge skal jeg ikke ret meget. Og inden ugen næsten er kommet  igang, er min kalender godt overtegnet. Men så keder jeg mig jo heller ikke.

Har lige fået en masse nyt julestof, men det får i ikke at se. Derfor har jeg jo også lige lyst til at sy en masse af alle de fine stoffer. Så jeg har nogle modeller til når jeg skal til træf i Roskilde. Så sidder du nok og tænker, der er jo lang tid til, men jeg skal jo også nå at sy mange modeller og ja en masse andet. Har overvejet, at finde min symanskine frem, men tror ikke det er hurtiger, da jeg nok skal pille det op en del gang, inden jeg bliver tilfreds. Men jeg tror, jeg skal give det en chance.

Så er der jo også en daglig kamp med solvognen, uha den kalder, især nu hvor solen skinner og det er sommer. Håber også at jeg får lidt tid til at nyde den.

Men et er sikker nu, nu skal jeg ned og åben butikken og håber at der kommer en masse dejlig kunder, selv om solen skinner. Måske når jeg lige at klippe lidt modeller, så jeg kan komme igang med at sy.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen