Lidt negativ og mørke skyer, men….

Ja mit humør er lidt nede idag. Har “muflet” lidt over en kunde, som jeg ikke var helt enig med. Været til tandlæge, og hende var jeg slet ikke enig med, at jeg skulle komme igen og få lavet noget mere med min “dårlige” tand. Gik derefter ind til bagerne og købe en bolle og en lille kage, også kunne jeg jo lige blive sur på mig selv at jeg “kom til det”. Og som om jeg fik det bedre af den grund!!!!

Så nu tror jeg at jeg vil gå ned i butikken og pakke bilen færdig, da jeg skal til Hedensted i aften. Der glæder jeg mig til. Har aldrig været der før. Og de vil gerne have at jeg fortæller lidt om montering, kanter og afslutninger, så jeg skal lige have funder en del modeller, som jeg kan vise lidt ” laven færdig patchwork” på.

Så der skal nok ende med at det trods alt bliver en dejlig dag……solen har prøvet at komme igennem og skinne, men nu himlen fuld af skyer…..

6 comments

 • hej Hanne

  Tror alle kender til sådanne dage, men så er det jo dejligt at “vågne op” af de dystre tanker og finde ud af at man har meget at gældes over:-) Fortsat go dag 😀

 • Hej Hanne!
  Godt at der er lidt at glædes over alligevel, men de kunder – de kunder, det er ikke altid lige let, og man skal jo både smile og næsten give dem ret.
  Men rigtig god tur og aften i Hedensted, der bor mange rare mennesker der.
  Knus fra Faxe

 • Puha Hanne
  Kender godt de dage. Det eneste der hjælper mig disse dage er dynen frem på sofa, og så en god dvd. Når den er ovre, ja så skal der bare en ny god dvd på.
  Næste dag er det oftest gået over.
  Såååååååå Hanne husk det næste gang. Idag har du jo ikke tid.

 • Kære Hanne.
  Du gør bare tingene så godt – så du må ikke lade dig gå på af, at der ind i mellem kommer kunder, der ikke er tilfredse. Jeg ved godt, at det ikke lige er let at få ud af hovedet, når det sker. Men jeg synes altid, det er så positivt at være hos dig i butikken – du har altid et smil på læben.
  Det er nogle fine nye veste, I har fået – skal I også have en anden farve skjortebluser?
  Knus og god weekend – her skinner solen – fra en glad og tilfreds kunde Kirsten.

 • Hej Kirsten.
  Tak for de søde ord, du er jo altid så positiv. Og nej vi skal ikke have nye skjorter, før næste år. Men nu kan vi jo bruge vores nye vest i lang tid. og den passer jo til alle farver…..
  God weekend til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen