Warning: Creating default object from empty value in /var/www/hanneshjemmeside.dk/public_html/hannesblog/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/hanneshjemmeside.dk/public_html/hannesblog/wp-content/plugins/wp-clone-template/main.php on line 119
Julefreden sænker sig her i det lille hjem
 

Julefreden sænker sig her i det lille hjem

Julefreden er ved at finde sig til rete her vores lille hjem.

Julefreden

Da vi altid har Bjarnes børn og børnebørn hjemme her den 23, så vi tyvstarter julen lidt før alle andre, så nu står vores store flæskesteg i ovnen og dufter så godt. Og kartoflerne er skrallet…. så vi venter snart kun lige på vores gæster….

Ordre

Men jeg også mærke i min netbutik at du også holder ferie eller har andet at tænke på, end bestille ordre.
men eller sender jeg også pakker ud imellem jul og nytår – måske ikke lige hver dag, men nogle gange, så der også bliver tid til et par fridage.

Jeg håber også at der bliver lidt tid med sytøj og ja endda ved symaskinen, da jeg har et par nye forårs modeller jeg drømmer om…. Har du det ikke også sådan ??

Til sidst

Her tilsidst vil jeg bare lige ønske dig en rigtig glædelig jule og jeg håber også julefreden sænker sig hos dig og hos dine kære i denne travle tid.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen