Hedensted quilterne havde besøg af “HANNES”

Ja igår aftes var min mor og jeg en tur med min lille butik i Hedensted Quilterne. En rigtig hyggelig aften, da vi først fandt skolen.!!!
Vi har en GPS og den plejer bare ALTID at virke, men lige i går ville den have os et helt andet sted hen…. nemlig til Uldum, som ligger 10-12 km fra Hedensted. Så da vi først havde været der og kom til Hedensted, kunne den ikke finde skolen, og dem som vi spurte viste ikke hvor hovedindgangen på skolen lå. Og det var mørkt, regnede og blæste, så det gjorde jo heller ikke det nemmer…
Så vi kom “lidt” sent til de ventende patchworker, men de var hurtig til at hjælpe med at tømme bilen og vi kom på 1. sal og kunne komme igang.

Jeg havde lovet at fortælle lidt om hvordna man kunne monter og færdig gøre sine quilts. Så det brugt jeg jo en del tid på at “tegne og fortælle”, samt vise modeller til hvordan man kunne gøre. Bagefter blev der handlet flittig og først lige før vi skulle hjem, kom jeg i tanke om jeg ikke havde mit kamera med, så derfor desværre ingen billeder fra en meget hyggelig aften.
Så nu har jeg igen en butik, som jeg lige skal have styr på. Og det er jo altid dejligt……

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen