Sommer patchwork DHU på HANNES blog

Ja nu kan jeg ikke vente mere, med at fortælle det…..

Er ved at planlægge en sommer DHU – kan du regne den ud hvad det står for ??
Ja godt gættet – Del Hver Uge….. er det ikke opfindsomt….smiler

Det bliver lidt alla Julepatchworken DHD ( Del Hver Dag), som rigtig mange tiltog i og det var jeg rigtig glad for….

Mit luksus problem er bare, at jeg har forstillet mig at den skulle strække sig over 6 uger og det skulle være i sommer. Men hvornår skal vi starte ??

Her i højre side ( lige over mit logo)er det et lille spørgeskema, som du kan udfylde og så er du med til at bestemme hvornår vi skal starte – men det er flertallet som bestemmer, så den dato der er flest der har stem på inden søndag den 15 maj kl 23.59, bestemmer…..

Men bare rolig, der skal nok kommer mere om hvad du skal bruge og hvormeget patchwork stof jeg har beregnet…. og selvføgelig et sykit så du kan være klar den dag vi starter. Og ja det bliver et gratis patchwork mønster, som ende med….. ja vi får af se… der skal jo være en lille overraskelse…..

Skal du ikke være med ??

21 comments

 • God sommer ide 🙂 Jeg skal helt sikkert være med. 🙂 så nu venter jeg bare spændt 😉
  Mvh Lone

 • Kære Hanne selvfølgelig skal jeg være med og 11. juni vil da være perfekt. Til Quipday 18.6. vil det da være et helt oplagt emne. Den lørdag kan man så starte del nr. 2 op. Ha’ dig en rigtig dejlig dag.

 • hej venner

  Dejligt så bliver vi 3…. og Lone ( den anden Lone – også her…) ja det havde jeg slet ikke tænkt på at det var en mulighed… smiler… og du kunne jo lige fortælle om hvorfor de andre også skal være med… smiler endnu mere…..

 • 4, jeg skal da også være med, der er jo en eller anden der har tilmeldt mig på FB, SMILER

 • Hej Hanne

  Jeg vil da også være med. Har stemt på d 11 juni.
  Og nu kan tiden kun gå for landsom……..smil.
  Forventer at møde op d. 18 juni også.

  Knus Inge

 • Hej Hanne
  Ja jeg glæder mig også til at være med, jeg har
  også stemt på 11 Juni
  hilsen Elly

 • Hej Hanne!
  Jeg er sådan set ligeglad med, hvornår den starter. Er bare glad for og imponeret over, at du endnu engang har overskud til at lave den store forberedelse, som det kræver. Tak for det. Og så skal jeg da også huske at sige, at JEG GLÆDER MIG TIL AT VÆRE MED !!!! :o)

 • Hej Jane.
  Dejligt at høre fra dig og ja det tager lang tid, men nå jeg så ved at der er nogle derude som gerne vil være med…… får jeg jo bare endnu mere lyst til at gøre noget…. uden jer ingen HANNES Patchwork. Så tak for det…..
  På gensyn

 • hej Sonja.
  Velkommen her til blog land og til sommer DHU.
  Du og alle andre er meget velkommen og ja som det ser ud lige nu, bliver det lørdag den 11 juni vi starter….. glæde mig….

 • Hvor stor bliver det færdige resultat? Synes ikke jeg kan finde det nogen steder.

 • hej Carina.
  Velkommen til blogland og sommer DHU…..
  Det er helt rigtig… det står der ikke noget om , for det er en hemmelighed….. men der bliver flere muligheder og størrelser….
  Rigtig god fornøjelse

 • Jeg synes sommer DHU skal starte, når vi er færdig med vores Juletræ’s tæppe/dug.
  Det er faktisk sjovt at være med, selvom jeg ikke er så øvet til det og så kan det godt være svært, at komme igang,men det bliver jo mega flot og damerne er søde til at hjælpe, nå man skriver og spørger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen