“HANNES” sommer DHU starter snart…..

Og det kan jeg jo se/høre, at der er rigtig mange som gerne vil være med til…. og det er jo super dejligt. For uden dig ville der jo ikke være noget ved at lave det…..

Det er på Lørdag den 11. juni vi starter på “HANNES” Patchwork sommer DHU ( Del Hver Uge). Hvis du gerne vil vide hvornår det kommer på bloggen, kan du jo tilmelde dig nyhedsbrevet til bloggen, så kan du være med…. smiler….

ALLE ER VELKOMMEN TIL AT VÆRE MED. Du skal ikke tilmelde dig og det gratis patchwork mønster kommer her på bloggen.
1. del på lørdag og derefter næste del lørdag den 18. juni o.s.v….

Sidder du nu og tænker jeg er ikke hjemme her i weekenden, eller i den 3. uge, så bare rolig…. du kan altid nå det, den bliver liggende på bloggen og du kan altid bare begynde når det passer dig.

Vi har også lavet en lille hyggelig facebook gruppe, du kan være med i, hvis du har lyst.

Du er også hjertelig velkommen til at være med, hvis du ikke har købt patchwork stof her og bruger noget du har fra lagret… der er ingen købe tvang……
De som har købt sykit hos “HANNES” har været heldig, for jeg har snart ikke flere sæt i grøn og blå. Men ingen problem, for hvis du vil være med finder jeg jo bare noget du kan bruge…. Se her hvormeget du skal bruge.

Kort sagt, du skal sove 4 nætter mere, så starte vi og jeg håber at du vil være med…. har du yderliger spørgsmål, så skriv eller ring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen