HANNES patchwork sommer DHU 6. del ( af 6) + opfordring

Ja nu er der allerede gået 6 uger og du skulle nu gerne være klar til at, færdig gøre og monter din sommer DHU.
Jeg håber at du, har fundet ud af hvad du “vil have ud af” din Sommer DHU.

Jeg har jo bestemt at jeg vil lave 4 dækkeservietter af mine 4 blokke.
Derfor vil denne uges lille film, vise dig hvordan jeg gør mine dækkeservietter færdig.
Som skreven i sidste uge, har jeg ikke syet alle modellerne og kan jo derfor heller ikke vise alle muligheder, men jeg håber at du kan bruge det, jeg viser dig i den lille film, til at du kan få din DHU gjort færdig, med eller uden kanter.

Her kan du på billed se mit resultat:

HANNES patchwork sommer DHU - dækkeserviet med quiltning på en måde HANNES patchwork sommer DHU - dækkeserviet med quiltning på den anden måde

HANNES patchwork sommer DHU - 2 færdige dækkeservietter

Her til sidst, vil jeg takke dig rigtig meget, at du har haft lyst til at sy og deltage i denne lille sommer leg på “HANNES” blog.

Uden dig var der jo ikke noget ved at lave denne sommer leg. Derfor vil jeg opfordre dig til, at når du er færdig med din DHU, tag et billede af det færdige projekt, skriv et par linier om dine beslutninger og send det på en mail til hannespatchwork@mail.dk , så sætter jeg det på bloggen efterhånden som de kommer. Så kan vi alle jo se hvor forskellige farver og modeller vi har fået helt ud af sammen gratis patchwork mønster.
Du er også meget velkommen til at komme i butikken med din DHU, så skal jeg nok tage et billede af det.

Det vil glæde mig rigtig meget at se din DHU. Og det er jeg også helt sikker på, at alle andre også synes…. smiler meget… Vil du ikke gerne se hvad de andre har syet ???

Her til allersidst, 1000 TAK for den meget store opbakning jeg har fået til “HANNES” patchwork sommer DHU. Uden dig var der jo ikke noget ved det….
Jeg er helt sikker på, at jeg vil gentage succen næste år, hvis der er nogle som vil lege med…. ja måske allerede til jul, ligesom sidste år med “HANNES” julepatchwork DHD ( del hver dag) men det tager vi lige når den tid kommer.

PS: Dette gratis patchwork mønster vil blive liggende her på bloggen, så du behøver ikke at blive nervøs, hvis du ikke lige har være med fra start eller har fået det gjort færdig.

12 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen