HANNES patchwork fylder 10 år i dag.

 

Flag HANNES pathcwork

Ja er det ikke utroligt som tiden går.
Jeg kan tydeligt huske hvordan sommer fuglene var i min mave for 10 år siden.
De er der også i dag – men på en helt anden måde…..

I dag glæder jeg mig til at se om der kommer nogle glade kunder som vil være med til at fejre min lille butik – der er jo åben i min lille butik i dag fra kl 1o til kl 15.
Og alle får minus 10 % på alt. Det gør du også hvis du kommer i butikken i morgen fra kl 10 til kl 15.
Husk også at der stadigvæk også er minus fragt og – 10 % på alt i netbutikken indtil i morgen kl 23.59

Nå lige butikken er støvsuget er jeg klar – men inden skal jeg jo lige have nået at have pakket alle de ordre jeg overhoved kan nå inden kl 10. Jeg håber at hvis du har bestilt noget i min netbutik, at du så har lidt tålmodighed for din pakke – for jeg gør alt hvad jeg kan for at få den hurtigst muligt af sted – men jeg har desværre kun 24 timer i døgnet…..

Igår fik jeg en meget fin buket tulipaner af min gode veninde Lene og en meget flot gæstebog. Den kommer selvfølgelig til at ligge i butikken i dag – så kommer du håber jeg virkelig at du har lyst til at skrive i den… det vil varme mit lille hjerte rigtig meget.

Jeg ville så gerne have fundet nogle billeder fra butikken da jeg åbnede, men kan ikke lige finde dem. Men bare rolig finder jeg dem, skal de nok komme her på bloggen.

Men en meget vigtig ting – husk at uden dig var der jo ingen HANNES patchwork.
Så jeg vil bare sige dig tak for at du har været med til at gøre dette muligt !!

12 comments

 • Hej Hanne. Du ønskes et stort tillykke med de 10 år :-). Uden Hannes patchwork ville vi jo mangle de ting du har i butikken men ikke mindst dit altid smilende glade positive væsen, og jeg siger det lige det findes ikke alle steder. Jeg har desværre ikke mulighed for at komme i butikken. Håber det blive nogle hyggelige dage. Mange Sy-hilsener Lisbeth

 • desværre kan jeg ikke komme forbi din lille butik , da jeg bor i Greve på Sjælland, men du skal alligevel ha et stort TILLYKKE med de 10 år. Jeg har altid været glad for at handle hos dig der er lyn- hurtig levering og fine vare til en god pris
  rigtig god dag til jer alle Ane

 • Kære Hanne!
  Stort tillykke med den runde dag! Ja jeg kan altid huske din fødseldag, da min ældste søn også har fødselsdag i dag – han bliver bare 35, så jeg forstår heller ikke , hvor tiden flyver afsted.
  Tak for sidst. det var en rigtig dejlig aften.
  Du må have en god fødseldag – der kommer nok mange gæster kan jeg forestille mig!
  Kærlig hilsen Gertie

 • også tillykke med fødselsdagen fra mig, det er altid hyggelig at komme der, man får stoffer til gode priser, hjælp hvis man har brug for det, til at finde farver, og mest af alt, en god snak, et godt grin og god betjening. jeg tror nok vi ses i morgen, så kommer voldum damerne.

 • Hej Hanne.

  Stort tillykke med årsdagen.
  Jeg håber for dig at du må få en travl men hyggelig dag.
  Desværre kan jeg ikke komme, da jeg bor på Falster,
  Men har da planer om at komme og besøge din lille butik en dag,
  man er da nysgerrig, især når man ser de fine billeder på nettet og som nybegynder tak for al hjælpen.

  MVH

  Jytte

 • Tillykke med den store dag, jeg kommer desværre ikke i dag, da min nevø har inviteret til hans fødselsdag 🙂 Men mon ikke jeg kommer en gang i løbet af året 🙂
  Ha en god dag
  Lone Morsing

 • Kære Hanne.
  Her fra Ebeltoft får du et stort og varmt tillykke med din lille butik, som du knokler så meget for, og yder vi brugere en stor, venlig og hurtig betjening, – altid med et smil.
  Jeg har indtil nu kun besøgt din butik en enkelt gang, men benytter gerne et køb med de røde bude som mellemled, og det fungerer hurtigt og uden problemer.
  Knus fra Diana, der allerede har modtaget drejepladen i dag. Tak for det og god dag.

 • Hej Hanne !

  Et stort tillykke med dit 10 års jubilæum med din butik. Jeg synes, at det er imponerende, hvad du har opnået. Held og lykke fremover til dig og din butik.

  Mange hilsner Kirsten

 • Hej Hanne. Du ønskes et stort tillykke med de 10 år :-). Uden Hannes patchwork ville vi jo mangle de ting du har i butikken men ikke mindst dit altid smilende glade positive væsen, og jeg siger det lige det findes ikke alle steder. Jeg har desværre ikke mulighed for at komme i butikken. Håber det blive nogle hyggelige dage. Mange Sy-hilsener Lisbeth

 • Kære Hanne, hjertelig tillykke med fødselsdagen.
  Glæder os til de næste 10 år!
  Ha’ en rigtig god dag.

 • Gratulerer med 10 års jubileet. Håper du får mange flotte år i den flotte butikken din. Lykke til 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen