HANNES julepatchwork DHD 6.del

Ja så blev det den 6 december og i dag skal du så til at bruge det mørkerøde patchworkstof.

Start med at klippe et firkant på 8 x 8 cm og del den som denne.

HANNES julepatchwork DHD 6.del

Og sy den sammen…..

HANNES julepatchwork DHD 6.del

Rigtig god fornøjelse….

Jeg er simpelhen bare så glad for alle de søde ord jeg har modtaget om denne Julepatchwork DHD. Det er altid sjovt at lave noget nyt og endnu bedre når du/I er med derude…… det varmer bare så meget, og ja jeg får helt sikker lyst til at lave noget mere af denne slags…. men du skal bare lige vide en ting – uha det tager lang tid, både at forberede, tage billeder og video. Men jeg hygger mig også meget med det…..

Sidder du nu og tænker hvorfor laver hun ikke en….. ja hvad kunne du tænke dig ??? Skriv lige et par linjer og det vil være en stor hjælp.

9 comments

 • .hej Hanne
  har lige kommenteret din butik, men også her vil jeg rose dig meget – du er fuld af gode ideer – og denne er en af dem – det første jeg gør om morgenen er at se, hvad vi nu skal lave idag, det er så sjovt – og overkommeligt – her i julemåneden, hvor der jo også er så meget andet man skal. Og din nye idé med video til forskellige “trin for trin” forklaringer er også bragende godt. Bliv endelig ved, selv jeg godt er klar over, at det tager tid, men det virker. Stor hilsen Elin..

 • Hej Elin.
  Tak for de rigtig søde ord. Du skulle lige vide hvormeget det varmer…. og ja det tager tid, men at du/I vil være med, betyder jo super meget for mig, for uden jer var der jo ikke noget ved det… og at du kan lide min små amatørfilm, er også dejligt…. jeg skulle lige over en “hørtel”, men nu synes jeg er der rigtig sjovt, og bare rolig, der kommer mange flere, har allerede en 5-6 stykker som ligger klar til HANNES julepatchwork DHD…. så ha lige lidt tålmodighed… på gensyn fra en som sidder som er glad over alle sine dejlige blogvenner…..
  Ha en dejlig dag.

 • Hej Hanne
  Jeg vil også lige sige tak, for denne søde og sjove juleleg. Det er overkommeligt, selv i en travl julemåned. Og det er lidt af en udfordring, for en kontrol-freak som mig, ikke at vide, hvad det skal blive til 🙂 men det er nok meget sundt.
  Så kan jeg tilføje, at man sagtens kan ligge/sidde i sengen og sy det – snøft ! snot ! Atju ! fra Conny

 • Hej Conny.
  Dejligt at høre og tak for at du “kunne overkomme at skrive” når du nu “er så syg”.. smiler……. rigtig god bedring…..PS: godt at det ikke var syet på symaksine så….Og jeg tror du kan bruge “det”, når det bliver færdig, selv om du ikke ved hvad det er….

 • Dette er jo helt supert, noen dager siden jeg har vært her inne skjønner jeg. Blir ofte litt travle dager så får se hva det blir tid til. Ønsker deg en flott adventstid med mye kos og kreativitet 🙂

 • Hej Hanne
  Næste år vil jeg også være med til julepatchwork.Jeg åbner pc’en tidligt om morgenen for at læse din blog.
  Du er fuld af en masse gode ideer og altid hjælpsom
  hilsen
  Ellen

 • Hej Hanne

  Af at være nybegynder udi at sy patchwork, er det en helt fantastist og overkommelig måde at blive intrudeceret for patchwork på.
  Jeg ville med glæde hoppe på et projekt mere – måske en lille nytårs værtindegave?
  Eller et stykke legetøj?
  Hilsen Charlotte

 • Hej Charlotte.
  Velkommen her til blogland og patchworkland. Dejligt at du også ville være med….. og nej der bliver ingen nytårsprojekt iår. Men måske til næste år… lad os se…
  Glæder mig til at se hvad du får syet…

  På gensyn

 • Hej 2ne.
  Tak for de søde ord og også en god adventtid til dig i Norge.
  Og Ellen, du kan da nå det endnu…. og tak for de søde ord…
  På gensyn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen