HAVESYNING. Sæt kryds i kalenderen nu…

H A V E S Y N I N G.

Lørdag den 20. juni

fra kl 13 til kl 16

vil der være havesyning hos ”HANNES” i samarbejde med ”Freja quilterne”, som er den nystartede patchworkgruppe i Thorsø og omegn.

Man vil over hele verden lave en QUiP – Quilt in Public Day.  Den afholdes for første gang nogensinde i år. Dette vil ske på forskellige måder rundt i hele verden for at udbrede viden om patchwork/quiltning.

Der vil også være mulighed for at møde ”Quilt pink” projektet, som vil vise nogle af de mange flotte tæpper, som allerede er blevet syet. Overskuddet går til ”Kræftens bekæmpelse” og især til deres arbejde for brystkræft. Der vil være mulighed for at købe sykit m.m. til støtte for projektet.

Så tag dit sytøj, veninden og det gode humør med, og lad os sammen få en meget hyggelig eftermiddag.

Der vil være gratis kaffe og småkager.

Da vi desværre ikke kan være sikre på, at solen skinner, og det er tørvejr, vil der være mulighed for at sidde under halvtag, ellers bliver der stillet borde og stole op i ”haven”.

4 comments

  • Æv jeg kan ikke komme den dag, men jeg tager revence om søndagen, der skal jeg sy hele dagen sammen med nogle veninder.

  • […] nu skulle det også være klar til den store havesyningsdag på […]

  • […] I det er i morgen der skal være havesyning her og de lover da tørvejr, men måske med byger…. øv, lad os håber at det ikke bliver i […]

  • […] når jeg skal holde noget, er jeg nervøs for at der ikke kommer nogle. Men nu kan vi der komme i morgen, idet mindste sidde i tørvejr. Så kom, tag en stol med og dit sytøj og lad os få en hyggelig […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen