DHU, QUIP, minus Porto, Pinse og alt det andet….

Ja mange siger at nu stopper sæsonen jo når det gode vejr kommer – men sådan er det jo ikke her i på matriklen. Rigtig mange patchworker syer selvfølgelig også når det er godt vejr og kan slet ikke lade være…..

I næste uge starter HANNES sommer DHU jo på fredag den 13 juni.
Rigtig mange har jo købt den store pakke med det hele i, så de bare sidder og venter med det sidste tålmodighed…. Men bare rolig – du kan nemt nå at være med endnu og evt bestille et sykit og du også kan være helt klar til på fredag hvor 1. del af gratis mønster over 6 uger starter.
Du kan læse meget mere om sommer DHU-en her på bloggen, hvor det hele foregår.

Og ugen efter er der QUIP – det er lørdag den 21 juni fra kl 13 til kl 16.
For 6. gang afholdes QUIP – Quilt in Public Day I Danmark. Samme dag over hele Europa mødes quiltere og hygger sig. Dette vil Freja Quilterne og ”HANNES” patchwork i fælleskab fejre. Vil du ikke også være med? Det hele sker
LØRDAG DEN 21. JUNI 2014 fra kl 13 til kl 16 i Vejerslev Borger og kultur hus.
Ja og selvfølgelig også hos HANNES patchwork.

Og ja så er der også lige gratis porto på alle ordre over 400 kr indtil den 19 juni i HANNES netbutik – så jeg kan da kun sige BENYT dig af det.. smiler……

Ja og så alt det andet…..

For min lille patchwork butik har jo også åben i dag Pinse dag fra kl 10 til kl 15 – så pak bilen, kaffen og måske din madpakke… og lad turen gå til Vejerslev… glæder mig meget til at hilse på dig…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen