Der bliver ingen Jule DHD i år – desværre.

Ja jeg har taget en meget stor beslutning – der bliver ingen jule DHD i år.
Jeg synes jeg har brugt meget tid på det og der tog meget af min energi at skulle lave indlæg og svare på spørgsmål mm hver dag i 24 dage op til jul.

Jeg håber virkelig at du har forståelse for det.

Men derfor skal du ikke snydes… smiler

Jeg laver en jule DHA – ja hvad er det så – for det er noget andet -og det bliver på en anden måde.

Der kommer et gratis mønster over 4 søndage – nemlig en jule DHA – en Del Hver Advent.

Det bliver som sagt på en anden måde og jeg håber at du stadigvæk har lyst til at være med og håber at du også synes det er sjov og nemt at forstå.

Men der kommer meget mere om det snart…. og bare lige for at lave en lille tease… tror jeg det hedder – der kommer sykit med til Fredericia, så dem der kommer på stand 1224 kan se de 4 forskellige farver og ja jeg siger dig – det bliver noget helt andet… smiler….

Og ja der bliver selvfølgelig mulighed for at købe enten stof til forsiden eller hele pakken, men der er stadigvæk ingen købetvang for at være med – men som sagt mere om dette i næste uge efter messen i Fredericia….. bare lige du ved det… smiler hemmeligheds fuld.

46 comments

 • Hej Hanne Det forstår jeg godt, tænker tit på hvordan når den kone da det hele, det er godt du har nogen gode hjælpere glæder mig til advent

 • Forstår dig godt Hanne det er et stort arbejde for dig glæder mig til og se det andet.Vi ses i Fredericia

 • Var lige ved at tro jeg ikke skulle have sytøj med på juleferie, men læste videre og åndede lettet op, da du så vil lave noget andet, så det vil jeg glæde mig til, tak for dine mange ideer, forstår dig også, med al den tid du bruger.
  Venlig hilsen
  Grethe

 • rigtig god ide. Det er svært at nå det i hverdagen, så tit har jeg gemt hele ugens opgaver til weekenden. Glæder mig

 • Fuld forståelse for mit vedkommende! Og du “snyder” os jo ikke! Så jeg glæder mig til at se, hvad du har fundet på. Og jeg kommer selvfølgelig og besøger dig på Kreativ Messe – glæder mig!

 • Hej Hanne. Det forsåt jeg da så udemærket godt. Du har sandelig nok at rivei 🙂
  Men vil da gerne følge dha’en, når du sætter den igang:-) I øvrigt – tak for de mange indlæg på din blog. Du er meget flittig <3 <3
  kh Karin

 • Fuld forståelse, har undret mig over hvordan du
  når det hele. Vi får jo noget andet! så vi bliver jo
  Ikke snydt.
  Jeg glæder mig allerede, dejligt at du orker det

 • Hej Hanne. Det forstår jeg da så udemærket godt. Du har sandelig nok at rive i 🙂
  Men vil da gerne følge dha’en, når du sætter den igang:-) I øvrigt – tak for de mange gode indlæg på din blog. Du er meget flittig <3 <3
  kh Karin

 • Hej Hanne fuld forståelse herfra også. Glæder mig til at se hvad du medbringer i Fredericia

  Knus herfra

  Winnie

 • Jeg kan tilslutte mig alt hvad alle de andre har skrevet 🙂 Jeg vil i år selvfølge kikke med og hvis jeg kan nå det da også sy med, men jeg er jo startet på en ny uddannelse, og lige i december og januar skal jeg i praktik, men forhåbentlig har jeg juleferie, så mon ikke der bliver lidt tid tilovers. Jeg venter spændt på hvad du finder på 🙂 og tak fordi du vil lege med os.
  Hilsen Pædagogisk assistent eleven Lone Morsing 🙂

 • Tager hatten af for dig…al den tid du bruger herinde…..stort arbejde…..vi (jeg) kan jo nærmest slet ikke følge med…så for mit vedkommende super at det “kun” er i weekenden…..rigtig go’ messe….håber…at jeg får mulighed for at kikke til fredericia…

 • også herfra kommer en fuld forståelse for at du ikke laver en DHD i år. Ja jeg kan i det hele taget ikke forstå hvordan du har nået det alle de andre år.
  Jeg ville bare ønske at vi kunne få en DHA til maskinsygning idet jeg ikke kan sy i hånden mere PFA skulderproblemer.
  Men pyt. Jeg kigger med alligevel.
  Rigtig god messe. Desværre må jeg blive hjemme øv og æv men det er meget småt med finanserne.

 • Fuld forståelse – glæder mig alligevel til advent – og kan fortælle at din DHU-sommer 2014 er afleveret i Tyskland, og modtager blev meget glad for den. Så nu er dit projekt videregivet til en flok patchworkere i det nordtyske.

 • Du har da også min fulde forståelse, utroligthvad du kan overkomme, jeg glæder mig til dit nye påfund. Ønsker dig en god messe.

 • Jeg har fuld forståelse for dig, det må være et kæmpe arbejde at lave en hver dag. Ja såmen også hver uge.
  Det er vigtigt man passer på dig selv, og det skal du også gøre og julen skulle gerne være en hyggelig tid og ikke en stresset ting som dræner en for energi.
  Stort kram til dig.

 • Jeg tager hatten af for at du siger fra, håber den nye model giver dig lidt mere luft til selv at jule lidt. 🙂

 • Det lyder godt og spændende, glæder mig til at se hvad du har til os. Jeg kan sagtens forstå dig, du må ikke blive stresset i julemåneden heller. Og vi andre får heller ikke stress. Glæder mig til at se hvad du har fundet må

 • Det er godt, du passer på dig. Og utroligt flot at du alligevel vil glæde os med en adventskalender. På forhånd tak for dit store arbejde med at glæde alle os andre.

 • Hej Hanne det er helt forståeligt, og man kan da også blive helt forpustet når man ser alt det du når og her deltaget i i år. Et eller andet sted må man jo drosle ned. Som du selv skriver at døgnet har jo kun 24 timer, selvom man godt nogle gange kunne bruge nogle flere timer. Er spændt på hvad du så har i støbeskeen til adventssøndagene. Pas nu godt på dig selv.
  Varm hilsen

 • Kære Hanne
  Jeg har fuld forståelse for din beslutning! Det er et kæmpestort arbejde, og når der så kommer brokkeri oven i købet, kan det godt blive for meget.
  Det er flot, at du alligevel laver en adventsting, så kan jeg nok også være med.

 • Hej Hanne.
  Det fuldstændigt helt forståeligt med at du ikke laver Jule DHD i år.
  Du har også mange jern i ilden hele tiden, så engang imellem må man godt springe over. Men jeg glæder mig nu til det nye Jule sjov du har gang i.
  Jeg melder mig alligevel til det du har gang i.
  Ha´nu en rigtig god messe i Frederecia.

  Hilsen og Tanker.
  Connie Calina Birk

 • Hej Hanne. Det er bare FLOT at du siger fra, der er også meget i december, og du har også brugt flere december på denne leg. Vi bliver jo heller ikke snydt.

 • Hej Hanne.
  Forståeligt. DHA lyder hyggeligt, synes jeg.
  Ja, du må have brug for mere “luft” i december. For at sikre nok luft kunne du jo lave en regel (selvom du måske ikke er så meget for regler) nemlig, at man skal være “selvgående”, og altså ikke kan sende mail til dig med forståelsesspørgsmål. Hjælp kan så “kun” fås på FB (i den gruppe jeg regner med der bliver oprettet til DHA’en).
  Kan man ikke acceptere dette, ja så er det så ærgerligt. Synes ikke det kan passe, at du skal bruge tid på mail, når det er et gratis mønster, og det skal være en leg, og hyggeligt….. sådan for alle.
  Hygge til alle. PW hilsen Tove

 • Hej søde Hanne.
  Forstår da fuldt ud at det kan blive for meget med DHD i julemåneden, du skal jo også have tid til julehygge m.m. Jeg havde faktisk bestemt at jeg ikke ville deltage, for jeg synes, at jeg bliver presset af det, når det er hver dag og jeg også skal passe arbejde og alle de andre julesysler. Så jeg er meget glad for en DHA og vil helt sikkert overveje at deltage i den, det lyder mere overskueligt for mig. Vh. Heidi

 • Kære Hanne!
  Allerførst skal du have en stor tak for det kæmpearbejde, du har lagt i DHD de tidligere år. Det har været rigtig spændende at følge alle dine instruktioner. Selv har jeg desværre kun lavet et af projekterne, nemlig tasken i 2012. Jeg var længe om at blive færdig, men du havde sørget for en supermotivation, så der ikke kom til at ligge en UFO. Det var jeg meget glad for.
  Dernæst skal du herfra have fuld opbakning herfra. Det er klart, at det er et alt for stort arbejde at lave instruktioner, videoer m.m. hver dag, og så oven i købet i december måned, hvor der foregår så meget andet. Så helt i orden selv om jeg er forbavset over, at du alligevel har mod på en DHA, som uden tvivl også vil tage megen tid fra dig. Men jeg glæder mig, og jeg glæder mig til at hilse på dig på KREATIV MESSE i Fredericia i weekenden. Jeg glæder mig også til at se de farver du har fundet frem. På gensyn og mange tak. Lis

 • Hej Hanne
  Herfra også forståelse for du vil skære ned på dine aktiviter I December. Vi andre kan jo knap nå alt det vi gerne vil og så er det jo bare ren hygge for os.
  Jeg kan kun tilslutte mig det Tove Bach Schriver siger om at vi må selv finde ud af hvordan det gøres. Jeg er ikke på FB men kender da andre som også leger med og så må jeg jo bare hente hjælp derfra.
  Jeg er egentlig heller ikke så meget til at sy I hånden og denne gang vil jeg prøve om det kan syes på maskine. Så til dig som efterlyste at kunne sy på maskine bare kast dig ud I det og så må vi jo se om det ikke lykkes med det også.

  God messe til jer

 • Hej Hanne, glæder mig til du lægger noget på nettet 🙂 så os der ikke kommer til messen kan se det på din hjemmeside 🙂

 • Hej Hanne
  Det synes jeg er en rigtig god beslutning både for dig og os.
  For dit vedkommende; ja det må ha være en hård måned, med al den forberedelse.
  For os, tror der er flere, der vil deltage, da det er til at overskue nu, frem for presset hver dag. Så tommel op fra mig og held og lykke med den/det.
  Hilsen Birthe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen