Dejlig QUIP dag i Vejerslev

Ja det synes jeg helt sikker – og håber også alle de glade patchworker fra nær og fjern som have valgt at bruge deres Lørdag på en tur til QUIP i Vejerslev, havde det.

I forsamlingshuset var der jo lavet en super flot udstilling af alle de FF 15 ting som Freja Quilterne medlemmer havde syet. Her kunne man stemme på hvilken der skulle vinde.
Og blandt dem som vandt ( et gave kort fra HANNES patchwork) var Henning som blev efterlyst men meget hurtig fundet….. så jeg er sikker på at hans kone blev glad for en ekstra gave…..smiler…..

Her kommer lidt stemnings billeder med alt fra udstilling, hygge syning, kaffebord, tæpper, butik og alt det der ind imellem.

QUIP-2 QUIP-3 QUIP-4 QUIP-5 QUIP-6

QUIP

QUIP-7 QUIP-8 QUIP-9 QUIP-10 QUIP-11

En meget stor tak til alle som kom vil Vejerslev. Og til alle fra Freja Quilterne som var med til at bage kage, stille op, være hygge “onkel”, vaske op, rydde op og alt derimellem, uden jer kunne alt dette jo ikke lade sig gøre.

Også en tak til Bjarne og Lene, som gav en ekstra hånd her i butikken.
Vi vil lade borderne stå i dag – så kommer du en tur til Vejerslev (åben fra kl 10 til kl 15) kan du stadigvæk nå at se lidt af de gode tilbud der ikke blev udsolgt….

Endnu engang stor tak til alle for denne dejlige QUIP dag i solskin.

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen