5418

Ja så mange glade kreative personer har der være til “kreativ Fritidsmesse” i Viborg.

Der var jævnt af kunder på HANNES stand 127, hele dagen, det var først ved 15.30 tiden jeg igen kunne se min dejlig mor…. smiler… Imellem tiden var min søster og niece også lige at give en hånd med, sammen med min veninde….. og ja selvfølgelig Bjarne.

Så nu har vi lige skåret “en stak” patchwork stoffer, som min mor tog med hjem, og hvis jeg kender hende ret, kommer hun med nogle kasser med meget flotte patchwork stoffer lagt pænt sammen, lige klar til at lægge på hylderne. Det er da super dejligt….

Så nu skal jeg lige have pakket noget thermolam og nogle andre ting som er bestilt, samt have styr på nogle patchwork mønster til i morgen. Orker jeg mere, skal jeg jo også lige have pakket nogle ordre og bestillinger som skal sendes hurtigs muligt.

Men så tror jeg også at jeg kan finde min seng og tage til Sovstrup…..

Håber at vi ses i morgen….
PS skal nok også lige husk mit kamera…

2 comments

  • Hej Hanne
    Hold da op det var mange … Især når man tænker på hvor mange der var påtræf i Odense …. Måske det bare var pladsen der manglede i sidste weekend ..
    Hvor er det dejligt med alle de hjælpere … Så du kan få din nattesøvn og være frisk til i morgen igen …. Måske der kommer endnu flere ….
    Kæmpe kram Marianne
    Ps. Har lavet indlæg til Bjarne i dag :0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen