20. del af HANNES patchwork jule DHD

Uha tiden går stærk nu og i dag skal vi vist til at sy lidt mere sammen…
Det bliver måske lidt meget i dag – men så sy lidt i dag og vent med resten til i morgen, da der ikke er så meget i morgen…. men det bestemmer du jo …. det kan jo ske at du skal se håndbold og der får syet lidt.

Et lille fif er, at hvis du ikke synes at rækkerne er lige lange – der er måske en 3-4 mm forskel. Dette skyldes jo at der ikke er lige mange figur i hver række.
For at gøre dette smart, vil jeg anbefale at du bruge nogle clips/klemmer fra hver side, så du får det jævnt fordelt. Tag de to rækker der skal syes sammen og start i den ene ende og sæt en clips på:

del20

Og en clips i den anden ende….

del20-1

Du kan evt. også bukke rækker midt på og sætte en clips lige i midten, så er det nemmer at få det jævnt fordelt. Så har du tre punkter til at holde de to rækker sammen….

del20-3

del20-4

Tag nu fra toppen af og sy følgende rækker sammen:

Række 7

Række 2

Række 5

Række 1

Række 6

Række 4

Række 3A+3B+3C+3D og 3E

Alle disse rækker skal du nu sy sammen med små kastesting ( ret mod ret) fra vrangsiden. Sådan gør jeg: Syr hvide figur og hvide figur med hvid sytråd. Grøn og grøn med grøn sytråd og grøn og hvid med grøn sytråd.
Ja jeg har syet med hvide sytråd fra den ene side indtil det grønne begynder. Derefter startet fra den anden side – også med hvid tråd og igen syet indtil det grønne starter. Derefter syr jeg alt det grønne, og sikker mig at det hele er jævnt fordelt.

Her finder du den printevenlige udgave:

20 del. HANNES patchwork Jule DHD 2013

Rigtig god fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen