Tyskland, kaffekop, flag og butik

Ja jeg har lige holdt et par dages “ferie” – det vil sige at vi lige var en tur i Tyskland og Holland og købe nye patchworkstoffer til butikken.
Alt det skal i nok få at se de næste uger – eller måneder.. smiler..
Men dejligt at være lidt hjemmefra og uha man kan nå at ri meget når man sidder ved siden af og køre over 1300 km. Ja jeg løb faktisk tør lidt før vi nåede til Hamburg på vej hjem… men så er det jo godt at der altid lægger strikke tøj i bilen….smiler..

Men et var helt sikker – vi var i Tyskland og selv om vi ikke følge med i WM i fodbold var vi slet ikke i tvivl om at Tyskland skal med i finalen i aften – der var flag ALLE steder… prøv lige at se lidt her:

tyskland1

tyskland2

tyskland3Ja vi var jo også i Holland – der var slet ikke så meget – men lidt så vi da…

tyskland4

Vi var også i et kæmpe sted ( kan ikke husk hvad det hed) men 10X så stor som et Bauhaus/ det blå marked… ja jeg ved ikke hvad jeg ellers skal sammenligne med – prøv lige at se lidt her:

tyskland5

tyskland6

tyskland7

tyskland8

tyskland9

tyskland10

Og jeg vil ikke kommenter de billeder – men i vores øjne var det et SUPER sted at finde sjove/hade gaver… men også mange sjove ting – ja og 1000000000 af blomster…
Men jeg købte to små orkidéer og en “lille kop” – hvis der lige skulle komme uventet gæster til en kop kaffe – men bare rolig – den er til at plante blomster i….

tyskland11

Og ja vi kom også lige fordi en stol som nok også passede til vores nye kop…

tyskland12

Derfor var jeg heller ikke hjemme da 5. del af HANNES sommer DHU skulle udgives, men har prøvet det 100 vis af gange og forberede det – og så udgive det et bestem klokken slet.
Men hvad der gik galt ved jeg stadigvæk ikke.
Så derfor kunne vi jo nemt gå ned og spise morgenmand fredag morgen – men da vi kom tilbage var der jo en del mail og SMS-er fra Lene – PANIK  – som havde lovet at holde øje… og tak for hjælpen kære Lene. For det indlæg kom jo ikke – hvilken der helt sikker IKKE var Lenes skyld. Så alle der får nyhedsbrev fra min blog undskylder jeg mange gange – men håber at du har fundet ud af det.

Så i dag kalder min lille butik jo igen fra kl 10 til kl 15. Jeg håber at ikke alle er taget på sommerferie… men det kunne jo også netop ske at der var nogle som var på ferie der ville benytte sig af en tur til Vejerslev.  Ses vi ??

PS: bare rolig – der kommer meget snart nye patchworkstoffer i netbutikken.
PPS: og snart en lille video om…. ja vent og se….

 

2 comments

  • Hej Hanne og velkommen hjem fra en garanteret velfortjent ferietur. Altid dejligt at komme ud og se andre himmelstrøg. Jeg fik dog DHU fredag så det var åbenbart ikke alle steder der har været nedbrud. Det er et flot mønster du/I har kreeret denne gang. Spændende at se de nye stoffer du snart vil vise os. Ha en dejlig søndag. Venlig hilsen Anne-Marie Mortensen

  • Hej Hanne

    Hvor har du købt den store kaffekop til at plante blomster i? 🙂

    Hilsen Freja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen