Travl weekend med masser af tasker…

Ja nu sidder jeg her efter en rigtig dejlig weekend med taske kursus med Bettina Andersen. Så når det bliver taget nogle dage ud af kalenderen, skal der jo bare arbejdes noget mere de andre dag – så jeg ved helt sikker hvad jeg skal lave i dag. Nemlig pakke ordre, klargøre butikken, lave regnskab og alt det andet dejligt som høre med min lille butik.

Jeg er så utrolig glad for at i har taget så godt imod – og er nu ved at pakke – både adventskaleneren, pakkekalenderen, men også sykit til HANNES patchwork jule DHD – som jo starter torsdag i næste uge – nemlig den 1. december. Og det skal jeg jo også lige have styr på. Skal lige finde ud af om det “kun” skal være billeder, eller om der også skal være nogle små video film… hvad synes du ????
Ja der er mange ting der skal tages stillig til….smiler…
Nu håber jeg bare at tågen snart letter og vi kunne få noget sol, det synes jeg, at jeg trænger vildt meget til….

8 comments

 • Hej Hanne
  jeg syntes det er en god ide at vise billeder og vidio film.
  jeg ved da at når jeg fortæller om det og viser din side giver det
  andre lyst til at prøve det også.
  Hilsen
  Elly

 • Ja en week-end med Betina Andersen må være rigtig spændende. Jeg var så heldig at møde hende i sommer på Brandbjerg Højskole et par dage, man bliver næsten helt forpustet, det gælder nemlig ikke om at vælge hvad man vil prøve, men om at “nøjes med at prøve” det der er muligt at nå……
  God mandag og god arbejdslyst (trods tågen)

 • Hej Inge.
  Velkommen til blogland og ja Bettian Andersen er helt vildt dejlig og meget kreativ pige. Man bliver faktis helt afhængdig ag hendes dejlige væsen… smiler megt….
  Hun kommer til vejerselv igen i oktober 2012… glæder mig allerede….

 • jeg synes helt klart, at det er så dejligt, når du viser dine små video-film – det er meget meget lærerigt synes jeg – så ja meget meget gerne ledsaget af videofilm . jeg glæder mig meget til den 1. december
  hilsen Elin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen