tilbud, pakke bil, butik

Ja det er hvad min hverdag lige nu er fyldt op med….
Jeg synes tiden flyver af sted i et hvis tempo…. Har du det lige så dan ??
Har lige sat denne uges tilbud i HANNES netbutik og ja jeg synes det lige var den anden dag at det var mandag og jeg også sad og tænkte – hvad skal der på i denne uge ?

Men i denne uge er der mange penge at spare, men ikke ret mange af hver. Så du skal ikke tænke for meget over det. Jeg har tit kunder der ringer og skriver: Jeg kan ikke lige finde det eller det – men det er jo fordi de er udsolgt temmelig hurtig. Jeg siger ikke dette for at presse dig, men for at du måske bedre kan forstå det.

Nogle gange er min ugens tilbud jo ting som jeg ikke har så meget tilbage af. Og andre gange har jeg masse og en standart varer som jeg bare kan få hjem igen og igen…

Men nu er jeg jo også allerede begyndt at tænke på hvad jeg skal have med til Faxe på torsdag – der skal min lille bil jo være fyldt helt op.  Men jo meget gerne med det rigtige….smiler… Så kommer du på torsdag og lige nu sidder og tænker – mon hun har det eller det med – så send en mail så er vi helt sikker på at jeg får det med….

Nu vil jeg begynde at pakke ordre til alle dem så har bestilt her i weekenden og ja jeg kommer vist heller ikke til at kede mig i dag… smiler og glæder mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen