Super forkælet patchworker….

ja, nu har jeg jo tavshedspligt men kan og vil ikke fortælle hvem den heldige patchwork er… Men….

Den anden dag fik jeg en sød mail fra en mand som havde set at jeg solge adventskalender og spurgte om jeg ikke også lave julekalender – altså en pakke til hver dag ???
For sådan en ville han jo meget gerne give sin søde kone…..

Julepatchwork kalender - 24 patchwork gaver... fra HANNES patchwork

Og ja selvfølgelig vil jeg da det og synes det var en rigtig god ide….
Nu er alle de 24 pakket pakket ind ( tak for hjælpen mor) og er nu klar til at blive sendt….Jeg er helt sikker på at hun bliver meget glad for den. Tænk at få en patchwork ting i 24 dage i træk… smiler meget….

PS: du kan jo vise dette indlæg til din mand/ven, så ved han jo at det også kan lade sig gøre at han kone/kærste også kan få en pakke kalender… og ja jeg skal nok nå det til den 1. december.

13 comments

 • Hej Hanne

  Ja – jeg synes lige som du, at denne patchworker er rigtig forkælet – og det gik lige op for mig, at det er en af ulemperne ved ikke at have en mand/ven (smiler)

  Mange hilsner
  Elsebeth

 • Årh hvor er hun heldig – bare det var mig !!!! Viste den til min mand, men synes altså ikke rigtig der var den store entusiasme at spore.

 • Hej Elsebeth.
  Velkommen til blog og gave land.
  Hvis det er den eneste ulempe – tror jeg du klare det… smiler…..
  Men du skal jo altid huske at det også er tilladt at give dig selv en pakke/advents kalender.. smiler meget……..
  På gensyn

 • Åh hvor ville jeg bare ønske at det er min mand som vil glæde mig, med kalendergaver, jeg har selv lavet 126 kalenderpakker til svigermor, børn/børnebørn og venner. Men ja hun er heldig hende som får pakkerne. Rigtig god weekend

 • Det kan jo være i skal lave en aftale med manden om at han også får en pakkekalender, med noget der passer til hans hobby. Så stiger interessen nok. Min mands pakkekalender har stået klar et par uger. Jeg glæder mig som et lille barn til 1 december og min patchwork pakkekalender.

 • Hej Hanne
  Jeg viste min mand dit svar på min kommentar,og hvad sagde min søde mand “sådan en må du da gerne få skat” hvortil jeg svaret nej. Da jeg så næste gang tjeker mail hvad ser jeg så……….. Min søde mand HAR bestilt en julekalender til MIG. Hvor heldig kan man så være. Nøj hvor jeg bare glæder mig til december mdr, er som et barn kan næsten ikke vente.
  Hilsen Rosa

 • Ej, hvorfor er det så lige jeg ikke har en mand eller kæreste, øv da 🙂

  Nej jeg er nu mere lykkelig som enlig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen