Rigtig godt nyt patchwork år

Ja jeg vil lige benytte mig af denne mulighed for at ønske dig godt nytår og takke dig og alle de andre som læser med her på min blog.

Det har været et stort patchwork år her i huset og ja som du måske kan fornemme fylder den næste 110% af min tid.

Der har været mange store højde punkter bl. andet:

Men også en sommer DHU – en gratis patchwork mønster over 6 uger som – her hos mig – endte som en taske. Og ja jule DHD en her i en hel måned – som endte i en jule løber.
En meget stor tak til alle som ville lege med – tænk uden jer var der jo ikke noget ved det. Også en stor tak til Lene og Anja som var med til at tegne og hjælpe med det store stykke arbejde som denne lille jule leg også er……

Men også en stor tak til alle de mange steder vi har pakket bilen og kørt til. Enten for at “undervise” og/eller for at sælge stoffer m.m. Og ja vi har været utrolig mange steder i år – lige var Frederikshavn i nord til Lolland i syd.
Og mange andre steder der imellem. Tak til alle som kom.

Tak for alle de søde kommentar, mail og telefon opringninger jeg også får fra jer kære søde kunder – det giver mig virklig så meget energi, og lyst til at lave endnu mere.

Inden dette ender i en stor takke tale, vil jeg også gerne lige takke min kære Bjarne, mor og far. For uden jer 3 kunne dette slet ikke lade sig gøre. I er en KÆMPE hjælp i hverdagen , både til at give en hjælpende hånd, men også til at lytte til ævl, kævl og brok.

Men også en stor tak til venner og familie af huset. Til alle som lige kom og fik en kop kaffe til dem som blev og delte en glas rødvin ( m.m.) Uha det nyder jeg /vi rigtig meget. Blev endelig ved med det…….

Og her på falderebet har jeg lige en aller sidst tak til Lene fra “din web”, som har hjulpet mig med at lave en ny netbutik. Jeg ved ikke om du har opdaget det, men jeg har fået flyttet hele min netbutik over på en anden platform og det er jeg utrolig glad for. Og uden Lenes hjælp kunne dette ikke lade sig gøre. Så jeg håber at du bliver mindst lige så glad for den som jeg allerede er. Et er helt sikker der kommer til at ske en masse på den her i det nye år. Skriv dig på nyhedsbrevet, så kan du altid følge med og ikke gå glip af noget.

Ja jeg kunne blive ved for der er sket så meget her i 2012 og uden dig kunne dette jo ikke lade sig gøre.  Så derfor håber jeg virkelig at det bliver et rigtig godt nyt patchwork år for dig også. 

På gensyn i 2013 og bare vent…. der kommer til at ske en masse…..

RIGTIG GODT NYTÅR TIL DIG OG DINE.

9 comments

 • Tak i lige måde, tak for de sjove indslag og dit gode humør

  mit første PW år har været alletiders, forsætter med UFO´erne i 2013, og ganske givet nye projekter

 • Kære Hanne.

  Tusind tak og i lige måde, du er altid så sød og hjælpsom, men også et dyrt bekendtskab – smiler stort. Men tør slet ikke tænke på hvor dyrt det kunne være hvis det ikke var ved dig jeg købte stofferne 😉

  Tak for et dejligt patchwork år, der sker altid så meget spændende her på dine sider.

  Rigtig godt nytår til dig og dine, håber vi ses i det nye år.

  Knus Marlene

 • Rigtig mange tak og i lige måde. Det er så dejligt med dine sjove indslag og det altid gode humør. Det giver en lyst til at komme igen, selvom det godt kan blive dyrt… smiler.
  Jeg vil også sige tak til dine medhjælpere, for sådan nogle skal der til med alt det du har gang i, og det vil vi slet ikke undvære.

  Tak for et godt patchwork år, og et godt nytår til jer.

  Knus fra Lisbeth

 • Tak i lige måde 🙂
  Tak til dig, du er altid parat til at hjælpe, og du er bare så hurtig til at sende vare til dine kunder, man mærker næsten ikke, at man kom til at mangle et stykke stof. :- )
  Og hvor er det hyggeligt at hilse på dig “live” rundt omkring.
  Godt Patchwork år til dig.

  Kh Anne-Marie

 • Hej. Også godt Nytår til dig. Fin ny måde at vise dine stoffer på – mere overskueligt.
  Du har ikke holdt juleferie alligevel kan jeg se. Med al den aktivitet du har lagt ud på nettet har der vist ikke været tid til juleferie. Glæder mig til at besøge din butik i det nye år.
  Nytårshilsen fra Henny

 • Hej Hanne.
  Du og din familie ønskes et Godt Nytår. Vi ses i det nye år.
  Nytårshilsner fra Inga

 • Hej Hanne.
  Tak i lige måde til dig og familie.
  Tusinde tak for de 10 m du sendte er meget flot, og stoffet kom dagen efter.

  Nytårs hilsen fra Solvejg

 • Tak i lige måde Hanne. Tak for inspiration, god humor og dejligt samvær, håber det må fortsætte i 2013.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen