Rødbede- chokoladekage

Inger-Helene var hurtig og synes jeg skal prøve denne kage i aften.

Rødbede- chokoladekage

 

4 æg (eller 3 store)

300 g sukker

200 g fintreven rå rødbede

150 g smør

100 g hvedemel

2 spsk. vaniljesukker

1 tsk. bagepulver

4 – 6 spsk. kakao

100 g chokolade

 

 

Pisk æg og sukker sammen.

Smelt smørret, men heller ikke mere.

Hak chokoladen, skræl og riv rødbederne fint.

I ægge/sukkermassen blandes mel, vaniljesukker, bagepulver, kakao, rødbede og chokolade.

Til sidst røres det smeltede smør i.

Hæld dejen i en form på ca. 25 x 35 cm., der er foret med bagepapir, og bag ca. 40 min. ved 170 grader.

 

Det er en fantastisk kage – I må prøve den

7 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen