Moster Maries appelsin kage

 

Da vi den anden dag var hjemme ved min moster fik vi denne kage, og her er som lovet opskriften på min

Moster Maries appelsin kage:

125 g smør

200 g sukker

1 æg

275 g mel

1 tsk. natron

1 tsk. bagepulver

75 g hasselnøddekerner

2½ dl. creme fraiche

reven skal og saft af 1 appelsin

75 g. rosiner.

Rør fedtstof og sukker godt sammen.Rør ægget i. Bland mel med natron og bagepulver og rør det i dejen. Mal nødderne gennem mandelkværnen eller kom dem i blenderen og fold dem i dejen sammen med creme fraiche.  Tilsæt reven appelsinskal og appelsinsaft og rosiner.  Kom dejen i en lille, smurt bradepande ca.25+25 cm og bag kagen 30-40 minutter ved 180 g.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen