Lones gode Knækbrød

Sidst jeg var hos min kære søster til kaffe, fik vi disse super dejlige knækbrød.
Den skal jeg helt sikker prøve en dag, for de var gode.
Lones sagde at de også var super nemme at bage…
Så her får i opskriften….

Knækbrød.

1 dl. havregryn
1 dl. sesamfrø
1 dl. hørfrø
1 dl. solsikkekerner
1 dl hakkede græskarkerner
3½ dl. mel
2 dl. vand
1,25 dl. olie
1 tsk. bagepulver
2½ tsk. fint salt.

Rør alle ingredienser sammen og del dejen i 2 portioner. Hver portion rulles ud mellem to stykker bagepapir. Fjern det øverste stykke papir og skær dejen for med en kniv, hvor knækbrødet skal deles efter bagningen. Bag knækbrødet midt i ovnen ved 200 grader i 15-20 min., til det er gyldent. Lad knækbrødet afkøle helt på en bagerist og opbevar det i en lufttæt beholder

9 comments

  • Ja, det lyder som sunde og velsmagende knækbrød – den opskrift vil jeg også prøve en dag…

  • Høres suore ut. Disse må testes. Godt m oppskrifter uten gjær da det er noe jeg skal ha lite av 🙂

  • Man kan blive helt afhændige af disse knækbrød,de er bare gode.lave dem evt. som små firkanter og brug som til at spise når man har lyst til noget usundt

  • Jeg har en lignende opskrift som også er meget god, især hvis man vil undgå fedt. Den indholder kun det fedt der er i kærner og frø.

    Knækkebrød (uden fedt og hvedemel)

    2 dl av hver: havregryn, sesamfrø, hørfrø, solsikkefrø, græskarkærner
    4 dl rugmel (fuldkorns, det er rugmel normalt)
    2 tsk salt
    5 – 6 dl vand

    Blandes og rulles ud mellem to stykker bagepapir, der er nok til 3 – 4 bageplader, så tynt som mulig uten huller.
    Skær ud i firkanter, gerne med et pizzahjul.
    Bages ved 160grader i 40 min.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen