Kærnemælks kagen.

Ja i min ( store) opskriftsamling, hedder den nu Kanel kage. Nu er der efterhånden så mange som har spurt,  så her er opskriften…..

Kanelkage.

400 g sukker
600 g mel
3 spsk kanel ( det er rigtig)
3 tsk natron
7.5 dl kærnemælk
175 gram smeltet smør.

Alt det tørre blandes og heri kommes kærnemælken og tilsidst det smeltet smør. Fyldes i en stor bradepande og bages i 30 minutter ved 200 grader.

Jeg har nogle gang blandet “lidt” chokolade stykker eller nødder i dejen.
Man kan også lave denne glasur til den. Det er en stor potion glasur.

175 g smeltet smør
350 g flormelis
3 spsk cacao
1 æg.

Smør komme i en gryde og smeltes og deri blandes flormelis og cacao. Ægget tilsættes under kraftig omrøring. Smøres på den lune kage.

Rigtig god fornøjelse.

3 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen