Jeres sommer DHU udstilling i Odense

Ja en meget stor tak til alle som ville være med til den meget flotte udstilling af jeres udgaver af det gratis patchwork mønster – “HANNES” patchwork sommer DHU 2011.

Jeg fik også lige Bjarne til at tage lidt video, så jeg håber at du også kan se/høre lidt af stemmingen….

Her er lidt billeder fra udstillingen:
Medlems udstillings af "HANNES" Patchwork sommer DHU 2011 i Odense Medlems udstillings af "HANNES" Patchwork sommer DHU 2011 i Odense 1 Medlems udstillings af "HANNES" Patchwork sommer DHU 2011 i Odense 2 Medlems udstillings af "HANNES" Patchwork sommer DHU 2011 i Odense 3

Og en meget stor tak til Jette og Susanne, som var så super flike at fredag aften hænge alle de mange flotte DHU-er op. Det var noget af en opgave, for de fik en flytte kasse med 28 kuverter, en stak clips, sikkerhednåle og noget stærk sytråd.
Og vupti…. så var alle de meget flotte og meget forskellige DHU-er hængt op….

Medlems udstillings af "HANNES" Patchwork sommer DHU 2011 i Odense 3

Stort Tak til alle.

 

4 comments

  • Hvor er det en flot stand med alle de flotter sommerquilt.. Jeg blev ikke færdig med min, men jeg syr ihærdigt for nu at få den færdig.. Det bliver sansynligvis et pudestykke.
    Tillykke allesammen

  • Hej Hanne.
    Har lige set alle billeder, en flot stand du havde ,kommer heller ikke til Viborg helbredet vil ikke som jeg .Kommer i forretningen når jeg har det bedre.Tak for stoffet som jeg fik i lørdags,og det var dejligt at pakke ud,flotte stoffer..
    Varme hilsner Solvejg

  • Kære Hanne dit dejlige menneske 🙂 hvor er du iderig, og hvor er det blevet en flot stand med alle de fine værker.dejligt at se.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen