Hverdag, ordre, forberedelser

Ja efter en rigtig dejlig Quiltrally weekend med masser af glade kunder fra nær og fjern er butikken igen ved at være fyldt op og være klar igen til ryk ind her kl 14, hvor jeg igen har åbent.
Jeg er bare så glad for at vores Quiltrally i Midt og Nordjylland blev en succes og der var masse som ville køre efter det og jeg håber at alle fik en god oplevelse ud af det og måske har mod på det igen næste år…. så fortæl din patchworkbutik  om du synes det var godt, skidt eller om vi ALDRIG skal gøre det igen… for kun samme, kan det jo blive til noget….

Alle som lægger en ordre i netbutikken i denne uge – ja og kunder i butikken som har lyst til at have det gratis mønster, må også gerne få det gratis mønster.
Og fra på mandag den 13 okt. koster det 20 kr.

I dag har dagen gået med at få butikken på “plads” igen og ja pakke ordre fra hele weekenden. Og ja gøre klar til både onsdag hvor vi skal en tur til Brædstrup og Torsdag hvor vi skal til Give. Det er jo vigtig at have det rigtig og  nok med. Så sidder du og tænker mon hun har det eller det med – så send en mail, så pakker jeg det og tager det med.

 

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen