HANNES patchwork ligger lige i hjerte af Jylland – nemlig Vejerslev

Ja jeg ved godt at det ikke er helt sikkert, at du lige ved hvor Vejerslev ligger – Vejersleve en lille meget lille by med ” 5 hus og en kirke”… nej det passe ikke – den er nok lidt større… men det er ikke meget.
Sagt på en anden måde HANNES patchwork er helt sikker byens bedst og størreste butik…. og ja rigtig gættet – den eneste…. smiler..

Men jeg tænkte at hvis du nok skulle en tur til Jylland og måske lokke lidt med manden for at køre en tur om Vejerslev, ville jeg lige fortælle dig hvad der ligger i nærheden af HANNES patchwork her i Midtjylland, så kan du jo også lokke med det…..

HANNES patchwork ligger lige midt imellem Århus, Randers, Silkeborg, Viborg og Skanderborg. VI har ca 30 km til alle steder – så det er jo lige i “smørhullet”.

Og her kommer lidt ting i hurtig kan køre til, når i har været hos HANNES patchwork:

Århus:

Randers:

 • Elvis Presley Graceland
 • Regnskoven

Silkeborg:

Viborg:

Ans:

Og ikke mindst gode spise steder:

Så nu er der ingen undskyldning for ikke at finde HANNES patchwork.
Og ja jeg har åben her hele sommer:
søndag fra kl 10 til kl 15
mandag fra kl 14 til kl 17 og
tirsdag fra 10 til 15.
Eller efter aftale, men ring eller skriv først, for at  høre om jeg er hjemme, for så åbner jeg gerne min lille butik for dig.

Vi ses !!

4 comments

 • God søndag, kære Hanne.
  Det var en rigtig god, sød, nytænkende, informativ og idérig måde, at reklamere for din lille butik, som jeg jo har besøgt, på.
  Jeg håber, der er mange, der falder for dette, så de får lyst til at besøge dig.
  Et 12 tal til dig.
  God søndag til dig og gemalen.
  Knus fra Diana i Ebeltoft

 • […] Måske du allerede nu ved at du skal på sommerferie/mini ferie og kommer en tur til Vejerslev, er du hjertelig velkommen. Hvis du ikke lige kan se det på kortet – ligger Vejerslev lige midt imellem Århus/Viborg og Silkeborg/Randers. Her kan du også se hvad der er at andre ting i vores område at se så som Aros, Elvis i Randers, El museret i Tange, Hjejlen i Silkeborg. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen