Frugttærte med kokos

Ja det er ved at være længe siden at i har fået en super god kageopskrift.
Jeg tror at “næsten” alle som har været og besøge os privat har smagt denne kage. Men den er bare så god og nem og super mange muligheder på.

Efter den originale opskrift er der rabarber i den, men har også bage med:

  • kun jordbær ( gerne fra frost) og måske lidt rabarber
  • pære og kardemomme
  • friske æbler og kanel
  • en pose blandet bær ( færdig købt)

frugtkage hannes blog

FRUGTTÆRTE MED KOKOS

350 gram frugt
evt lidt sukker og vanillesukker

125 gram marg
125 gram sukker
1 æg
60 gram mel
1 tsk bagepulver ( kun nemt undlades)
100 gram kokosmel.

Tag en tærteform, smør den let og kom det ønsket frugt i den.

Smelt marg i en gryde og blend alt det andet i og rør rundt til dejen er jævn.
Kom det over de friske eller næsten optøet bær. Du kan evt også komme til at lægge lidt marcipan over…. uhmmm.

Bag den ved 175 grader i ca 30-35 minutter.

Server evt med flødeskum eller cr. fraiche

Nemt, hurtig og sikker hver gang – du skulle prøve.
Rigtig god fornøjelse.

Printevenlig udgave her  Frugttærte med kokos

2 comments

  • Jeg skal i dag lave dessert til en forældrefest i min søns klasse, desværre er jeg igang med at hakke chokolade, ellers ville jeg være sprunget på cyklen efter frossen frugt og lavet menuen om til din tærte. Men nu holder jeg fast ved det vi her i huset kalder 11 måneders kagen, fordi vi bagte den første gang på vores forlovelsesdag efter 11 måneder med ring på. Det er altså også en RIGTIG god kage og opskriften kommer her
    Café kage ( det officielle navn)
    3 æg, ½ del kold kaffe, 250 gr sukker, 3 tsk vanilie, 125 g hvedemel, 1 tsk bagepulver, 2 spk cacao, 124 g smeltet smør, 150 g hakkede valnødder, 150 g hakket chokolade.
    Pisk, æg og sukker og vanilie,tilsæt smør mel mm. Gem de hakkede ting tilsidst. De vendes i når dejen er rørt sammen. Fyldes i en springform og bages nederst i ovnen ca. 50 minutter ved 175 grader. Den kan nydes i små bider hvis man kan beherske sig, og ellers holder den sig god i mange mange dage. I aften skal den serveres nybagt med is og flødeskum og hindbærkompot.

  • Hej Hanne
    Kagen ser rigtig lækker ud, den vil jeg prøve at bage her i weekenden, måske med marcipan…uhm. glæder mig til at smage den:-).
    Ha´en dejlig fredag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen