Drømmer om patchwork: Lones drøm 5

Lones drøm 5

Her på falderebet så vil jeg da gerne lige komme med mine sidste drømme.

Babytæppe

For mange år siden lavede jeg mit første babytæppe, ja faktisk er det snart 21 år siden at jeg lavede dette tæppet

Lones drøm 5

Så gik jeg lidt i stå, men da jeg efter en operation i 2013 bare skulle sidde og lave ingenting, så gik jeg i gang med dette her sengetæppe

lones-drøm2.

Siden da har jeg syet mange ting.

Min Far

For 2 år siden blev min far 85 år, og inden jeg blev syg fik jeg startet på det, da jeg kom hjem fra sygehuset ville jeg se om jeg kunne få min fars tæppe færdigt, det kunne jeg ikke, blokkene passede ikke sammen.
Jeg efterlyste i Patchwork for alle ( en gruppe på Facebook), om der var en venlig sjæl som ville hjælpe mig, og ja der var en som kom en søndag hos mig.
Hun kiggede på det og sagde ”du syr og jeg skærer til” og i løbet af kort tid fik vi i fællesskab lavet forsiden til min fars tæppe, det fik han da vi holdt 150 års fødselsdag.
Og 1 måneds tid efter, så var det færdigt. Min far blev meget stolt af sit tæppe, som han brugte tit. Her ser I min fars tæppe og hvor det er i brug.

lones drøm lones-drøm4.

Min søster

Sidste år blev min søster 65 år, hun skulle da have en gave af min far og jeg, og da hun nu havde sagt op til flere gange til min far at det tæppe ville hun gerne arve, så i samråd med min far så ville jeg sy et tæppe til hende, hun har altid nogle mørke kedelige farver på – synes jeg, så hun skulle have et farvestrålende tæppe.

Det blev til at min far betalte materialerne og jeg syede det. Det var dog færdigt 1 måned før det skulle afleveres. Og det havde taget mig 3 uger at sy det. Inspirationen til tæppet kom fra Speich-design, men materialerne kom fra HANNES patchwork og Peters Resthal i Roskilde (Stof og Stil).

Og som I kan se på billedet, så blev min søster utroligt glad for sit tæppe, det blev indviet i Rebild bakker den 4. juli 2015, hvor vi var til Rebildfest i stegende sol, men tæppet blev beundret.

lones drøm lones-drøm6.

Ildebrandstæppet

Inden min søster fik sit tæppe var jeg gået i gang med mit tæppe, det skulle være magen til men i sorte bund og gyldne farver i mønster, jeg kaldte det for ildebrandstæppet, men min datter sagde det var efterår, så hun gik ud og hentede nogle blade fra træet udenfor vinduet, og så lavede vi nogle quilte-skabeloner.
Mit tæppe bruger jeg når jeg sover til middag eller hvis jeg fryser.

lones drøm

Hjerte

Og den allersidste drøm er et billede som jeg har lavet til sødeste og kærligste syveninde jeg nogensinde har haft.
Hun blev 65 i januar, hun er stenbuk og kreativ som mig, de fleste kender hende, og de fleste har set billedet før.
Jeg skylder hende stadig mange tak fordi hun op til et par gange har reddet mit liv pr. langdistance.
Jeg er hende evigt taknemmelig.
Hun skulle naturligvis have et billede med et hjerte.

lones-drøm8.

Drømme

Nu er jeg i gang med endnu en drøm som jeg desværre ikke kan sætte et billede på af, men tro mig det skal nok komme på FB eller også sender jeg et billede til Hannes blog

Tak fordi jeg måtte deltage og se alle andres drømme, det giver inspiration.

Hilsen Lone Vibeke Jensen

Dette er et indlæg som er med i HANNES patchwork konkurrence om
“Drømmer om patchwork”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen