Drømmer om patchwork: Karinas drøm

Karinas drøm

Karinas drøm: Jeg startede med at sy patchwork 1997, da havde min mand og jeg lige bygget hus, som vi stadig bor i.

Penge

Vi havde ikke mange penge, så dyre gardiner var der ikke lige til.
Jeg købte en billig symaskine, billigt gardin stof og så var det jo bare i gang.
Da huset var udstyret med gardiner i alle rum, puder og sengetæppe (ikke patchwork)
Så tænkte jeg at den symaskine måtte kunne bruges til mere.
Jeg søgte på alle byen aftenskole kurser, men der var kun sy tøj til store piger, og jeg var dengang en ”pind”. Så hende der skulle undervise, ville gerne at jeg fandt et andet kursus……

Patchwork

Ja så var der patchwork tilbage. PATCHWORK!!!! Jamen jeg var jo kun 22 år, jeg var da alt for ung til at sy ”grimme klude tæpper”.
MEN jeg meldte mig på et weekend kursus, tog af sted fredag aften og da jeg kom hjem den aften hylede jeg og gad overhovedet ikke spilde mere tid på det pjat!
Men min søde, kæreste mente at jeg skulle give det en chance mere, og måske var det bare fordi jeg var træt…. Tog af sted næste dag, og ja……. Siden har jeg så ikke kunne slippe det.

Babytæppe

Mit første projekt var et baby tæppe, havde dog ingen børn, men det kom der.
Så tæppet blev brugt og jeg har det desværre ikke mere, men et billede har jeg.
(Der er ikke meget af tæppet, det var jo drengen der var focus)

Karinas drøm

Sycafe

Jeg går i dag i sy cafe om tirsdagen, hvor jeg syr sammen med en masse søde piger, som jeg holder meget af, det er så hyggeligt at sidde og snakke om vores fælles interesse og selvfølgelige alt muligt andet. Og ja ikke at glemme kage til kaffen….

Min første maskine er skiftet ud et par gange, har slidt dem op, jeg har den tændt hver eneste dag, det er min medicin.  Patchwork har hjulpet mig ud af problemer og kriser, som jeg tvivler på at medicin og kloge mennesker kunne have hjulpet mig ud af! Og de penge som jeg kunne have brugt til det, har jeg selvfølgelig købt stoffer for.

Mit terapi tæppe, kaldte jeg dette blomster tæppe, som hjalp mig igennem min mands lange sygdom. At kunne sidde og sy og få tankerne væk, fra den trælse hverdag, drømme sig ind i nye projekter. Der blev syet meget i denne periode, tror næsten Hanne sendte pakker i hver uge, en overgang.

Karinas drøm

DHD-DHU-DHA

Jeg holder utroligt meget af udfordringer, DHD, DHU, DHA og har også været med på et par månedstæpper. Men jeg syr kun på maskine, så det har jo nogle begrænsninger, men engang imellem forsøger jeg mig, som det år jeg var på camping ferie og lavede om på Hanne´s DHU.
Sådan er jeg, hvis jeg kan se nye ideer, så prøver jeg dem af, og her er hvad der kom ud af min DHU:

Karinas DHU

Min nuværende drøm

Min nuværende drøm går i opfyldelse om to måneder, der skal jeg på sy ferie, fem dage med min symaskine og sammen med en af de søde sy cafe piger, og en masse stoffer, ideer og projekter.  Ingen madlavning, ingen vasketøj, ingen indkøb. Ren egoist tur!

Høne moderen pakker kufferten og lader mand og børn blive hjemme. Så er det jo spændende at høre hvad de siger når jeg kommer hjem!  Der er to muligheder:

  1. Det gør du aldrig mere!
  2. Hvornår tager du af sted igen?

Men jeg glæder mig meget til jeg skal af sted og ja, jeg går og drømmer om alle de ting jeg skal lave.

Karinas-drøm4.

Ha´ en dejlig dag alle sammen.

Og glem ikke at drømme om nye projekter.

Dette er et indlæg som er med i HANNES patchwork konkurrence om
“Drømmer om patchwork”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen