Asgers kage

Ketty har sendt denne kage opskrift her til “HANNES” blog.

Asgers kage i Foodprocessoren

Saml foodprocessoren med kniv i bunden.

3 æg,
300 g sukker
175 g rigtigt smør køres i processoren til det er jævnt.

Tilsæt 175 g mel,
1½ tsk. bagepulver,
4 spsk cacao og
2 tsk vanillesukker Kør til dejen er jævn (  Så kort tid som muligt)

Fyld dejen i en springform eller lign.

Bages ca. 35 min ved 175. Stik med en strikkepind i midten og se om den er bagt.
Kagen falder sammen på midten og egner sig perfekt til at blive fyldt op med flødeskum og rå frugtsalat.

Måske skulle jeg prøve den i morgen når jeg skal have gæster???

4 comments

  • Hvor er det dejligt, at du også sætter alle de bageopskrifter på din blog.
    Tak.
    Knus Kirsten.

  • Hej hej Hanne!
    Jeg er fra 10.04. til 30.04. på ferie i Danmark, og jeg vil komme og besøge dig, selvfølgelig. Jeg ser virkelig frem til at se dig igen (og på den kage).

    Hilsener fra Tyskland
    Vi ser i et par dage
    Heike

  • […] skal lige have gæster her til eftermiddags kaffe og er ved at bage “Asgers kage”. Men skal jo også lige være klar til tæppe kursus her i aften og hele dagen i morgen. Så det […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen