Æblekage med marcipan

Ja den anden dag kom Gertie og gav mig denne opskrift, på en dejlig æblekage med marcipan. Hun sagde at den var nemt og super dejligt.

Så derfor får i også lige denne kageopskrift som jeg helt sikker skal prøve en dag… smiler allerede ….

Æblekage med marcipan

2 æg
600 g æbler
100 g sukker
100 g smør
100 g groftrevet marcipan
2 tsk. bagepulver
150 g mel
Saft og revet skal af 1 appelsin
Drys:Mandelflager

Skræl æblerne og skær dem i smalle både. Rør smør og sukker godt sammen. Tilsæt marcipan og æg. Bland det godt og kom mel og bagepulver i dejen.
Vend æblestykkerne i dejen og saft og skal fra appelsinen.
Kom det hele i et smurt ovnfast fad og drys med mandelflager. Bages 30-40 min. ved 175 g på midterste ovn rille. Kan spises kold eller lun med f.eks. is, creme fraiche eller flødeskum.

 Printevenlig udgave:
Æblekage med marcipan

 

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Til toppen